Facebook Pixel

Privacy Policy

ПУБЛІЧНА ОФЕРТА

Цей договір між СВК "Антеа", надалі "Продавець" і користувачем послугами інтернет-сайту, в подальшому "Замовник|" є договором доручення на замовлення, придбання та доставку Товарів і визначає основні умови замовлення, придбання та доставки товарів через інтернет-сайт https://antea.com.ua. Покупець, діючи з метою придбання Товару, приймає умови цього договору купівлі-продажу товарів (далі Договір) на наступних умовах.

1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

1.1. Публічна оферта (далі "Оферта") - публічна пропозиція Продавця, адресована невизначеному колу осіб, укласти з Продавцем договір купівлі-продажу товару дистанційним способом (далі - "Договір") на умовах, що містяться в цій Оферті, включаючи всі Додатки.

1.2. Замовлення – рішення Замовника замовити товар і його доставку, оформлене в інтернет-магазині і / або доручення на придбання і доставку товарів.

2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

2.1. Наведена нижче інформація є офіційною пропозицією (офертою) інтернет-магазину www.antea.com.ua будь-якій фізичній особі (далі - Покупець) укласти договір купівлі-продажу товарів. Зазначений договір є публічним, тобто. Е. Відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України його умови однакові для всіх покупців.

2.2. Згідно зі статтею 642 Цивільного Кодексу України повним і беззастережним прийняттям умов даної пропозиції (оферти), що підтверджує укладення Договору купівлі-продажу товарів на запропонованих нижче умовах, є факт оформлення та підтвердження замовлення.

2.3. Оформленням Замовлення Покупець підтверджує узгодження і безумовне прийняття ним умов цього пропозиції (оферти).

2.4. Укладаючи Договір (тобто акцептуючи умови справжнього Пропозиції (Пропоновані можливості) шляхом оформлення Замовлення), Покупець підтверджує наступне:

а) Покупець цілком і повністю ознайомлений, і згоден з умовами цієї пропозиції (оферти);

б) він дає дозвіл на збір, обробку та передачу персональних даних на умовах, визначених нижче в Застереженні щодо збору, обробки та передачі персональних даних дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього терміну дії Договору, а також протягом необмеженого терміну після закінчення його дії. Крім цього, укладенням Договору Замовник підтверджує, що він повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлених Законом України " Про захист персональних даних ", про цілі збору даних, а також про те, що його персональні дані передаються Продавцю з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Замовник також погоджується з тим, що Продавець має право надавати доступ та передавати його персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень Замовника, не змінюючи при цьому мета обробки персональних даних. Обсяг прав Замовника, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України " Про захист персональних даних " йому відомий і зрозумілий.

3. ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ СТОРІН 

3.1. Покупець зобов’язаний:
а)  ознайомитись з інформацією про Товар, який розміщений на сайті Продавця;
б) самостійно оформити замовлення на сайті;
в) своєчасно оплатити та отримати замовлення у Перевізника на умовах цього договору;
г) при отриманні товару у перевізника впевнитися у його цілісності та комплектності шляхом огляду вмісту упаковки. У випадку виявлення пошкоджень та неповної комплектації – зафіксувати їх в акті, який разом із Покупцем повинен підписати співробітник перевізника. 
3.2. Покупець має право вимагати від інтернет-магазину дотримання умов цього договору.
3.3. Інтернет — магазин зобов’язаний:
а) дотримувати умов цього договору;
б) передати Покупцю товар у відповідності з обраним зразком, розміщеним в інтернет-магазині, оформленим замовленням та умовами цього договору;
в) інтернет-магазин не несе відповідальності, не може виступати в якості відповідача у суді і не відшкодовує збитки, що виникли у Покупця через дію чи бездіяльність третіх осіб. 
3.4. Інтернет — магазин має право:
а) в односторонньому порядку призупинити надання послуг за цим Договором у випадку порушення Покупцем умов цього Договору.

4. ЦІНА ТОВАРУ

4.1. Ціна на кожну позицію Товару вказана на сайті Інтернет-магазину.

4.2. Продавець має право в односторонньому порядку змінити ціну на будь-яку позицію Товару.

4.3. У разі зміни ціни на замовлений Товар Продавець зобов'язується проінформувати Покупця про зміну ціни Товару.

4.4. Покупець має право підтвердити або анулювати Замовлення на придбання Товару, якщо ціна змінена Продавцем після оформлення Замовлення.

4.5. Зміна Продавцем ціни на оплачений Покупцем Товар не допускається.

4.6. Продавець вказує вартість доставки Товару на сайті Інтернет-магазину або повідомляє Покупцеві при оформленні замовлення Оператором.

4.7. Зобов'язання Покупця по оплаті Товару вважаються виконаними з моменту надходження Продавцю коштів.

4.8. Розрахунки між Продавцем і Покупцем за Товар здійснюються способами, зазначеними на сайті Інтернет-магазину в розділі ДОСТАВКА І ОПЛАТА

5. ОФОРМЛЕННЯ ЗАМОВЛЕННЯ

5.1. Замовлення Товару здійснюється Покупцем через Оператора по телефону: 098 562 44 16 або через сервіс сайту Інтернет-магазину www.antea.com.ua

5.2. При реєстрації на сайті Інтернет-магазину Покупець зобов'язується надати наступну реєстраційну інформацію:

5.2.1. прізвище, ім'я, Покупця або вказаної ним особи (одержувача);

5.2.2. адреса, за якою слід доставити Товар (якщо доставка до адреси Покупця);

5.2.3. адреса електронної пошти;

5.2.4. контактний телефон.

5.3. Найменування, кількість, артикул, ціна обраного Покупцем Товару вказуються в кошику Покупця на сайті Інтернет-магазину.

5.4. Якщо Продавцю необхідна додаткова інформація, він має право запросити її у Покупця. У разі ненадання необхідної інформації Покупцем, Продавець не несе відповідальності за надання якісної послуги Покупцю при покупці товарів інтернет-маркеті.

5.5. При оформленні Замовлення через Оператора (п. 4.1. Цієї Оферти) Покупець зобов'язується надати інформацію, зазначену в п. 4.2. цієї Оферти.

5.6. Ухвалення Покупцем умов цієї Оферти здійснюється за допомогою внесення Покупцем відповідних даних в реєстраційну форму на сайті Інтернет-магазину або при оформленні Замовлення через Оператора. Після оформлення Замовлення через Оператора дані про Покупця реєструються в базі даних Продавця.

5.7. Покупець несе відповідальність за достовірність наданої інформації при оформленні Замовлення.

5.8. Договір купівлі-продажу дистанційним способом між Продавцем і Покупцем вважається укладеним з моменту електронного оформлення замовлення на сервісі сайту інтернет-магазину або видачі Продавцем Покупцеві касового або товарного чека або іншого документа, що підтверджує оплату Товару.

6. ДОСТАВКА І ПЕРЕДАЧА ТОВАРУ ПОКУПЦЮ

6.1. Способи, порядок і терміни доставки товарів вказані на сайті в розділі ДОСТАВКА І ОПЛАТА. Порядок і умови доставки замовленого товару Покупець погоджує з оператором інтернет-маркету в момент оформлення покупки.

6.2. Самовивіз товару:

6.2.1. Після формування заявки покупець може розрахуватися і отримати свій товар за адресою: м.Львів, вул. Володимира Великого 2, офіс 113 з 10.00 до 18.00 в будні.

6.2.2. Право власності та ризик випадкової втрати або пошкодження товару переходить до Замовника або його Представнику з моменту отримання товару шляхом і підписання Сторонами товарного чека і / або замовлення (і / або доручення на придбання і доставку товару) на доставку.

6.3. Доставка товару здійснюється власними силами співробітниками інтернет - маркету згідно з умовами доставки, або із залученням третіх осіб (перевізника).

6.4. При отриманні товару Замовник повинен у присутності представника кур'єра перевірити відповідність Товару якісним і кількісним характеристикам, (найменування товару, кількість, комплектність, термін придатності).

6.5. Замовник або Представник Замовника під час приймання товару підтверджує своїм підписом в товарному чеку і / або замовленні на доставку товарів, що не має претензій до кількості товару, зовнішнім виглядом і комплектності товару.

7. ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ

7.1. Замовник має право відмовитися від непідакцизного товару в будь-який час до його передачі, а після передачі непідакцизного товару ; в порядку і на умовах, визначених Законом України « Про захист прав споживачів ».

7.2. Повернення непідакцизного товару належної якості можливий у випадку, якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, а також документ, що підтверджує факт покупки і умови замовлення зазначеного товару.

7.3. Замовник не має права відмовитися від товару належної якості, що має індивідуально-визначені властивості, якщо зазначений товар може бути використаний виключно Споживачем, який його придбав, (в т.ч. не стандартні, за бажанням Замовника, розміри та інше). Підтвердженням того, що товар має індивідуально-визначені властивості, є відмінність розмірів товару та інших характеристик, що вказані в інтернет-магазині.

7.4. Повернення товару, у випадках, передбачених законом та цим Договором, здійснюється за адресою, вказаною на сайті в розділі « КОНТАКТИ

7.5. При відмові Покуптеля від непідакцизного товару належної якості Продавець повертає кошти в розмірі вартості такого Товару, за винятком витрат продавця на доставку товару, який повертається.

7.6. Повернення суми, зазначеної в п.6.5. здійснюється одночасно з поверненням товару.

8. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

8.1. Продавець не несе відповідальності за шкоду, заподіяну Покупцеві внаслідок неналежного використання Товарів, попередньо замовлених в межах Сервісу termounion.com.ua і придбаних у Продавця.

8.2. Продавець не несе відповідальності за неналежне, несвоєчасне виконання Замовлень і своїх зобов'язань в разі надання Покупцем недостовірної або помилкової інформації.

8.3. Продавець і Покупець несуть відповідальність за виконання своїх зобов'язань відповідно до чинного законодавства України і положень цього Договору.

8.4. Продавець або Покупець звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання своїх зобов'язань, якщо невиконання є наслідком форс-мажорних обставин як: війна або військові дії, землетрус, повінь, пожежа та інші стихійні лиха, що виникли незалежно від волі Продавця і / або Покупця після укладення цього договору. Сторона, яка не може виконати свої зобов'язання, негайно повідомляє про це іншу Сторону.

9. ІНШІ УМОВИ

9.1. Інтернет – магазин залишає за собою право в односторонньому порядку вносити зміни в цей Договір з попередньою публікацією його на сайті https://antea.com.ua.
9.2. Інтернет – магазин створений для організації дистанційного способу продажу товарів через Інтернет.
9.3. Інтернет – магазин не несе відповідальність за зміст і правдивість інформації, що надається Покупцем при оформленні замовлення.
9.4. Покупець несе відповідальність за достовірність вказаної при оформленні замовлення інформації.
9.5. Оплата Покупцем оформленого в Інтернет – магазині замовлення означає повну згоду Покупця з умовами Договору купівлі – продажу (публічної оферти Інтернет — магазину) і є датою укладення Договору купівлі – продажу між Продавцем і Покупцем.
9.6. Використання ресурсу Інтернет – магазину для перегляду товару, а також для оформлення замовлення є для Покупця безоплатним.
9.7. Інформація, що надається Покупцем є конфіденційною. Інтернет — магазин використовує інформацію про Покупця виключно в цілях функціонування Інтернет – магазину (відправлення повідомлення Покупцеві про виконання замовлення, надсилання рекламних повідомлень і т.д.).
9.8. Власним акцептуванням Договору або реєстрацією на сайті https://termounion.com.ua. (заповнення реєстраційної анкети) Покупець добровільно надає згоду на збір та обробку власних персональних даних у зареєстрованій базі Продавця  з наступною метою: дані, що стають відомі Продавцю використовуватимуться в комерційних цілях, в тому числі для обробки замовлень на придбання товарів, отримання інформації про замовлення, надсилання телекомунікаційними засобами зв’язку (електронною  поштою, мобільним зв’язком) рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші або будь-якої іншої інформації про діяльність магазину. Для цілей, передбачених цим пунктом, Продавець має право направляти листи, повідомлення та матеріали на поштову адресу, e-mail Покупця, а також відправляти sms-повідомлення, здійснювати дзвінки на вказаний в анкеті телефонний номер. 
9.9. Покупець дає Продавцю право здійснювати обробку його персональних даних, у тому числі: поміщати персональні дані в бази даних Покупця (без додаткового повідомлення Учасника про це), здійснювати довічне зберігання даних, їх накопичення, оновлення, зміну (у міру необхідності). Покупець бере на себе зобов’язання забезпечити захист даних від несанкціонованого доступу третіх осіб, не поширювати і не передавати дані будь-якій третій стороні (крім передачі даних пов’язаним особам, комерційним партнерам, особам, уповноваженим Продавцем на здійснення безпосередньої обробки даних для зазначених цілей, а також на обов’язковий запит компетентного державного органу). 
9.10. У випадку небажання отримувати розсилку, Покупець має право звернутися до Продавця, написавши заяву про відмову від отримання рекламних матеріалів, надіславши його на поштову або електронну адресу.

10. ТЕРМІН ДІЇ ЦЬОГО ДОГОВОРУ

Цей договір набирає чинності з дня оформлення замовлення або реєстрації в інтернет-магазині https://antea.com.ua. і діє до виконання всіх умов договору.

АДРЕСА ТА РЕКВІЗИТИ

СВК "Антеа"

Адреса: Україна, м Львів

вул. Володимира Великого 2/113

ЄДРПОУ 41591601